Per reflexionar...

Totes les nostres decisions, des dels aliments que mengem o el mòbil que tenim fins al mitjà de transport amb què anem a l'institut, afecten el món en què vivim. Els humans hem canviat la fisionomia de la Terra que qualsevol altra espècie en la història del planeta.


No et sembla que ja és hora de decidir a favor del medi?

Trobada Escoles Verdes

El proper 3 de desembre se celebra la VII Trobada d'Escoles Verdes, que enguany celebra coincideix amb l'acte de celebració del 10è aniversari del Programa.

En aquesta jornada, s'atorgarà el distintiu d'escola verda als centres que s'incorporen i els diplomes de renovació als centres que han renovat el seu compromís.

Podeu ampliar la informació al portal del CDEC (Centre de Documentació i Experimentació de Ciències)

Nou rècord eòlic al superar-se el 50% de producció elèctrica

El temporal de vent d'aquest passat cap de setmana a la Península, ha fet que l'energia eòlica batés totes les seves marques. Entre les 3h20 i les 8h40 de la matinada d'ahir, més de la meitat de l'electricitat produïda a l'estat espanyol, ha estat generada per molins de vent amb màxims de fins el 53% (l'anterior rècord va ser del 44% només quatre dies abans)

Ahir a les 14h30 es va batre un rècord total de producció, amb 11.546 megavats eòlics, l'equivalent a la generació d'11 reactors nuclears

Podeu llegir la noticia en els següents enllaços

Conferència del Canvi Climàtic Barcelona 2009

Barcelona acull des d'avui i fins divendres 6 de novembre, la Conferència del Canvi Climàtic, l'última reunió preparatòria abans de la transcendental cimera de Copenhaguen, que tindrà lloc del 7 al 18 de desembre de 2009.

Aquesta cimera ha de servir per arribar a un acord per limitar la producció de CO2 i altres gasos responsables de l’efecte hivernacle en el període 2012-2020 i substituir així, l'actual Protocol de Kioto.