Has provat el llevat de cervesa?

llevat
S’obté de l’ordi germinat, que s’utilitza per fer la cervesa. En el procés de fermentació es produeix una substància que conté gran quantitat de vitamines, minerals, aminoàcids i antioxidants, llavors es sotmet a un procés d’evaporació i assecat a baixa temperatura, amb el qual s’obté el llevat de cervesa en pols o flocs, llesta per ser consumida.

PROPIETATS DEL LLEVAT DE CERVESA:
- Conté un percentatge de proteïnes important, que la fa molt aconsellable en dietes vegetarianes i en nens i gent gran.
- Es un potent depuratiu i protector de fetge.
- Es una bona font de ferro, imprescindible per transportar l’oxigen per la sang i de zenc, mineral que intervé en el metabolisme dels glúcids.
- Font natural de vitamina B: té àcid fòlic (antianèmic), tiamina (regular els impulsos nerviosos), niacina, riboflavina i àcid pantonènic (important pel bon estat de la pell).
- Conté crom, que ajuda a regular el nivell de sucre a la sang i augmenta la tolerància a la glucosa.
- Conté seleni, que protegeix contra els radicals lliures i retarda l’envelliment.

EN QUINS CASOS S’ACONSELLA INCORPORAR EN LA DIETA EL LLEVAT DE CERVESA:
llevat de cervesa
-  ESTRÉS : per la seva aportació de vitamines del grup B i antioxidants per neutralitzar toxines
- ACNÉ I PROBLEMES DE LA PELL: per la seva acció depuradora
- CABELLS I UNGLES FRÀGILS: pel seu contingut en proteïnes, seleni i zenc


En amanides està boníssim!
Anima't a provar-lo!

Salut!