Has
provat el llevat de cervesa?
llevat |
S’obté
de l’ordi germinat, que s’utilitza per fer la cervesa. En el
procés de fermentació es produeix una substància que conté gran
quantitat de vitamines, minerals, aminoàcids i antioxidants, llavors
es sotmet a un procés d’evaporació i assecat a baixa temperatura,
amb el qual s’obté el llevat de cervesa en pols o flocs, llesta
per ser consumida.
PROPIETATS
DEL LLEVAT DE CERVESA:
- Conté un
percentatge de proteïnes important, que la fa molt aconsellable en
dietes vegetarianes i en nens i gent gran.
-
Es un potent depuratiu i protector de fetge.
-
Es una bona font de ferro, imprescindible per transportar l’oxigen
per la sang i de zenc, mineral que intervé en el metabolisme dels
glúcids.
-
Font natural de vitamina B: té àcid fòlic (antianèmic), tiamina
(regular els impulsos nerviosos), niacina, riboflavina i àcid
pantonènic (important pel bon estat de la pell).
- Conté crom, que
ajuda a regular el nivell de sucre a la sang i augmenta la tolerància
a la glucosa.
-
Conté seleni, que protegeix contra els radicals lliures i retarda
l’envelliment.
EN
QUINS CASOS S’ACONSELLA INCORPORAR EN LA DIETA EL LLEVAT DE
CERVESA:
llevat de cervesa |
-
ESTRÉS : per la seva aportació de vitamines del grup B i
antioxidants per neutralitzar toxines
- ACNÉ I PROBLEMES DE LA PELL: per la seva acció depuradora
-
CABELLS I UNGLES FRÀGILS: pel seu contingut en proteïnes, seleni i
zenc
En amanides està boníssim!
Anima't
a provar-lo!
Salut!
0 comentaris:
Publica un comentari a l'entrada