Caminada rural 20 de març

Dissabte dia 20, els Gaia,vam fer una ruta circular de 8,3km per l'entorn rural de Canovelles. La ruta, guiada per en Xavi Alonso molt ben documentat, ens va portar per camps de conreu, barris, torrents i masies centenàries de Canovelles, la granja La Cleda i per descomptat, la Domus de l'Olivet una construcció medieval del segle XI entre múltiples paisatges rurals encantadors!
Us deixem la crònica feta per la Maria Peña, alumna de 2n d'ESO i participant del Projecte Gaia:

Hola a tots!
Avui, tots els que formem el projecte gaia hem fet una excursió pels voltants de Canovelles. Sabieu que 3/4 de Canovelles està sense edificar? o que moltes de les nostres cases estan datades de fa més de cent anys? És increible adonar-se que les cases que ja formen part de la teva rutina, són unes joies del nostre poble. Avui també ens han acompanyat germans d'alguns i alguns pares. En especial volia donar les gràcies al pare de la Gemma, al Xavi, que ens ha guiat genialment pels voltans de Canovelles: "Ens has sigut de gran ajuda i que ben preparat ho tenies tot. Gràcies de veritat!"
Però quina calor que feia. La següent caminada en cavall o amb bicicleta.
Adéu, i que paseu un bon dia! 


1 comentaris:

Maria Peña ha dit...

Oooh!!! Que bonica la canço, el montatge i les fotos espectaculars!!! Encara que la calor era axeifugant m'ho vaig passar genial!!!